Top latest Five کله پاچه و آنفولانزا Urban news

مصرف میوه‌ها و سبزیجات سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو و نارنگی

در هر سال سویه های جدیدی از این ویروس شیوع پیدا می‌کند که نیازمند مراقبت های بیشتری است. اما در صورت ابتلا به این بیماری، نگران نشوید، از پا درآوردن ویروس آنفولانزا کار سختی نیست. ما در ادامه این مطلب از بلاگ هایپر، به توضیح کلی درباره این ویروس و دیگر نکات مربوط به آن خواهیم پرداخت تا آمادگی شما برای مقابله با این ویروس را بالاتر ببریم.

معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده می‌شود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.

حتی واکسیناسیون در فصل آنفلوآنزا هم می‌تواند مفید باشد. پس از دریافت واکسن تقریبا ۲ هفته طول می‌­کشد تا بدن آنتی‌بادی‌های مربوط به بیماری را بسازد.

سلطان علیان تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا تا اوایل آبان ماه است. البته تزریق این واکسن می‌تواند تا زمان پایداری شیوع بیماری در جامعه ادامه یابد.

افتتاح فـروشگاه فامیلی در یزد امام شهر،میدان حج،ابتدای بلوار امام حسین،جنب درمانگاه‌ حیان

اکسپکتورانت‌ها: این داروها به کم کردن ترشحات سینوسی کمک می‌کنند و سردرد و سرفه را تسکین می‌دهند.

ویروس آنفلوآنزا همواره در حال جهش و تغییر است. به همین دلیل، هر سال علائم آنفولانزا جدید ممکن است کمی تغییر کند یا پزشکان برای درمان آنفولانزای جدید از داروهای متفاوتی استفاده کنند.

وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسن‌ها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.

اطلاعات این مقاله صرفاً برای افزایش آگاهی شماست. به‌هیچ‌عنوان بدون مشورت با پزشک، خوددرمانی نکنید.

آب‌نبات مکیدنی مخصوص سرماخوردگی به کاهش گلودرد کمک می‎کند.

هنگام عطسه یا سرفه، دهان و بینی خود را بپوشانید. برای جلوگیری از آلوده شدن دست‌ها، در دستمال کاغذی یا بخش داخلی آرنج خود سرفه یا عطسه کنید.

برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار آنفولانزا به انگلیسی و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.

تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *